22 Kasım 2009 Pazar

Çekimler Kocaeli Üniversitesinde Yapılıyor


Dünyaca ünlü ‘Got Talent’-‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasını Türkiye’ ye getiren Acun Ilıcalı, yarışmanın ilk çekimlerini Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen yarışma da Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışmacıların hünerleri sergilendi. Yarışmanın jüri üyeliklerini program yapımcısı Acun Ilıcalı, ‘Weekend’ programından tanıdığımız Oylum Talu ve ünlü reklamcı Ali Taran yaptı.’Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasına Kocaeli Üniversitesi öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Yoğun ilgiden dolayı düşüncelerini şöyle dile getiren Program Yapımcısı Acun Ilıcalı ‘Kocaeli Üniversiesi’nde program yapmam hep hayalimdi. Görülen o ki birçok televizyon programında, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri katılımlarıyla göz dolduruyor ve öğrenciler, programlara yüksek bir enerji saçıyor. Bu katılımları samimi bulduğum için bu yarışmayı burada gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum’ dedi. Ayrıca Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının diğer ülkelerdeki yarışmalardan farkının olmasını ise jüride seyircilerinde yer aldığını oylamada seyircinin de etkili olacağını belirtti.

Yarışmada hünerlerini göstermek için ilk sahneye çıkan Michael Jackson Fun Club Grubu oldu. Michael Jackson’ın ‘Dangeres’ şarkısıyla dans eden grup öğrencilerin ve jüri üyelerinin beğenisi ile bir üst tura çıktı. Yeteneklerini sergileyen yarışmacılar sahnede ilginç gösteriler sundu. Özellikle ilizyonist gösterimi ve elektro dans gösterimi izleyicilerin yoğun alkışlaması sonucu beğeni topladı.
Bir üst tura çıkan yarışmacılar yeteneklerini Cuma günü yine Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde sergileyecek. Yarışmanın sonunda birinci olan Yarışmacıya 500 bin Türk lirası verilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder